logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

De werkplaats van B&S Auto's

Met goed en tijdig onderhoud voorkomt u reparaties, pech onderweg en bovendien blijft de dagwaarde van uw auto hoger. Bij ons kunt u rekenen op vakkundig onderhoud met top kwaliteit onderdelen tegen scherpe tarieven.

 

Werkplaats afspraak

B&S Auto's werkt vanuit een moderne en compleet ingerichte werkplaats. Hier kunt u terecht voor alle zaken betreffende onderhoud en reparatie van uw (bedrijfs)auto.

LEES MEER

Onderhoud

Met goed en tijdig onderhoud voorkomt u (dure) reparaties.

LEES MEER

Storingsdiagnose

Storingen worden automatisch opgeslagen in het elektronisch geheugen van uw auto zodat deze uitgelezen kan worden.

LEES MEER

Bandenservice

Het is van belang dat u uw banden in topconditie houdt. Ze zorgen er namelijk voor dat u veilig op uw bestemming aankomt.

LEES MEER

Schadeherstel

B&S Auto's heeft een aparte locatie waar een schadeherstelafdeling is gerealiseerd. Hier worden alle schade's van groot tot klein vakkundig hersteld.

LEES MEER

Remmenservice

Remmen behoren tot de belangrijkste onderdelen van uw auto. Het is voor uw veiligheid en de veiligheid van uw medeweggebruikers van belang dat deze juist werken. Laat daarom regelmatig uw remmen controleren en onderhouden

LEES MEER

APK - Keuring

Tijdens de Algemeen Periodieke Keuring (APK) wordt uw auto nagelopen op de minimale veiligheids- en milieueisen die in Europa gelden.

LEES MEER

Airco-service

De airco-installatie van uw auto heeft periodiek onderhoud nodig. Uw airconditioning verliest namelijk jaarlijks een gedeelte van de vloeistof. Dat is heel normaal.

LEES MEER

Ruitschade

Een sterretje in uw ruit is vervelend, maar wist u dat dit sterretje zich kan ontwikkelen tot scheur of barst? Dan moet u uw hele ruit laten vervangen. Wees daarom altijd snel bij het melden en repareren van uw ruitschade.

LEES MEER
whatsappWHATSAPP ONS
Morgen Internet - Light website